Wednesday, 20 October 2010

”Jag är hennes röst!” ”Jag är hans röst!” Var rösten för en politisk fånge!

Kampanjen för frigivning av politiska fångar i Iran (CFPPI) har organiserat en åtta månaders lång kampanj som syftar till att dra internationell uppmärksamhet till situationen för politiska fångar i Iran. Denna kampanj kommer att arbeta för att upprätta ett världsomfattande solidaritet med politiska fångar och deras familjer. Syftet är också sätta press på den islamiska regimen i Iran för att frige alla politiska fångar.Det finns tusentals politiska fångar i Iran vars röster har tystats av tortyr och fängelse. Tusentals män, kvinnor och unga flickor och pojkar har våldtagits och torterats i fängelse, och ingen har någonsin hört deras röster. De har aldrig haft möjlighet att berätta sina historier.. Kampanjen syftar till att förstärka röster av politiska fångar i Iran.DU kan vara en röst för en politisk fånge.
Du kan vara hennes röst.
Du kan vara hans röst.Du kan hjälpa till att höja rösterna av alla politiska fångar i Iran, och hjälpa dessa röster att höras över hela världen.

Lyssna

Läs fonetisktCFPPI har skapat ett vykort för den här kampanjen för supportrar att fylla i och skicka iväg till CFPPI.Denna kampanj kommer att fortsätta till och med 20 juni, 2011, Internationella dagen till stöd för politiska fångar i Iran. Denna dag kommer CFFPI att anordna evenemang över hela världen och att visa upp alla samlade vykorten som sedan ska skickas till FN.

Hur man gör:

- Fyll i vykortet genom att skriva namnet på en politisk fånge, och om du inte känner någon, kan du förklara att du är en röst för politiska fångar i Iran.

- Ta några vykort och uppmuntra dina vänner att fylla dem med ett namn eller ett meddelande och skickade det till oss. Det är mycket viktigt att samla så många vykort som vi kan.- Skicka kortet per post eller e-maila den till CFPPI.- Du kan också skriva ett namn eller ett meddelande på vykort, håll den, ta en bild av den, och skicka den till oss så att vi kan ladda upp den på kampanjens hemsida.


Address:CFPPI, BM Box 6754, London WC1N 3XX, U.K.
Email: freepoliticalprisoners@gmail.com
www.iranpoliticalprisoners.com
.

No comments:

Post a Comment