Thursday, 27 May 2010

بازداشت حميده فرج زاده فعال حقوق زنان آذربايجان


حميده فرج زاده (پينار) فعال شناخته شده زن آذربايجانی چهارم خرداد 1389 در اروميه بازداشت شد.
به گزارش سانا از اروميه ماموران ادره اطلاعات اين شهر اين مدافع حقوق زنان آذربايجان را هنگام خروج از خانه ساعت 11:45 بازداشت و منزل پدری ايشان مورد تفتيش قرار گرفت. در جستجوی خانه که تا ساعت 2:30 ادامه داشت، تمام کتابها، سی دی ها و هر کاغذی که روی آن چيزی به زبان ترکی نوشته شده بود را با خود بردند.

خواهر کوچک ايشان(آيسان) وقتی که دفتر خاطرات خود را در بين وسايل ضبط شده می بيند، در پاسخ به اعتراض خود اين جواب را ميگيرد که " همه چيز از خاطره نوشتن به زبان ترکی شروع می شود."

در حين بازرسی خانه که توسط چهار مامور اطلاعاتی انجام می شد ماموران خانم فرجزاده را به خيانت به دولت و ملت محکوم ميکردند.

ماموران اطلاعاتی گفته اند که خانم فرجزاده به تبريز منتقل خواهد شد و زودتر از يک هفته آزاد نخواهد شد. لازم به ذکر است که ماموران هنگام ورود به خانه مجوز نشان ندادند، اما بعدا در حين جستجوی منزل يکی را ماموران که مجوز در دست داشته به آنها اضافه شده است.

حميده فرج زاده فارغ التحصيل از دانشگاه علوم پزشکی ايران، فعال سابق دانشجويی و از فعالان شناخته شده زن هم در عرصه حقوق ملی و هم در عرصه حقوق زنان می باشد.

Read more!
ممنوع الملاقات شدن وهاب فتاحي، زندانی سياسی در زندان مهاباد
آژانس خبری موکريان :يک زندانی کرد در زندان مهاباد به نام وهاب فتاحی طی روزهای گذشته از سوی مسئولين زندان ممنوع الملاقات شده است.
گفته می شود اين زندانی که اهل روستای قم قلعه از توابع شهر مهاباد می باشد در چند روز گذشته در زندان مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.
ياد آور می گردد که وهاب فتاحی که بيش از ۱ سال است در زندان بسر می برد از طرف دادگاه انقلاب مهاباد به اتهام همکاری با احزاب غيرقانونی به ۵ سال زندان محکوم گرديده است.
Read more!

هرانا؛ انتشار اسناد / ویدیوی شهادت یک زندانی تحت شکنجه و تجاوز قرار گرفته در زندان رجایی شهر کرج

خبرگزاری هرانا - یکی از زندانیان زندان رجایی شهر کرج که پیش تر خبرگزاری هرانا، گزارش مربوط به شکنجه و تجاوز به وی را منتشر نموده بود با نشستن در مقابل دوربین با امید به دادرسی و احقاق حقوق خود، به بیان ظلمی که به وی شده، پرداخت.
این ویدئو که در زندان رجایی شهر کرج در اواخر اردی بهشت ماه سال جاری ضبط و با طی مراحلی که به دلایل امنیتی از توضیح آن معذوریم به خارج زندان منتقل شده است در نوع خود منحصر به فرد است؛ چرا که شهادت یک زندانی را از داخل زندان به همراه دارد؛ وی کماکان نیز در زندان محبوس است.

این ویدئو سندی واضح از اعمال غیرانسانی مسولان حاضر این زندان است.
بر همین اساس مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران اعلام کرد در این رابطه اسناد بیشتری در اختیار سازمان های مدافع حقوق بشر قرار داده است.

Read more!
Read more!

Tuesday, 25 May 2010

بگو اعدام نه


Read more!

نگرانی نسبت به جان مجید توکلی در پی ادامه اعتصاب غذای وی

در پی ادامه یافتن اعتصاب غذای مجید توکلی در زندان اوین نگرانی ها نسبت به وضعیت سلامت وی افزایش یافته است.
به گزارش دانشجونیوز مجید توکلی که از صبح روز یکشنبه به سلول انفرادی منتقل شده است، دست به اعتصاب غذای خشک زده و با گذشت زمان وضعیت سلامتی وی به شدت نگران کننده شده است.

دستور انتقال مجید توکلی به سلول انفرادی توسط داستانی تهران صادر شده است. بنابر اطلاع دریافتی مجید توکلی در انتهای هفته گذشته نامه ای تفصیلی پیرامون وضعیت کنونی ایران نوشته است که این مساله باعث واکنش شدید ماموران امنیتی شده است. ماموران وزارت پس از اطلاع از نوشته شدن این نامه مجید توکلی را تهدید به قتل کرده اند. همچنین در پی حضور نماینده دادستانی در زندان اوین در روز یکشنبه و بحث و جدل مجید توکلی با وی، دستور انتقال توکلی به سلول انفرادی صادر شده است.

مجید توکلی عضو انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر از ۱۶ آذر ماه گذشته و پس از سخنرانی در دانشگاه امیرکبیر به مناسبت روز دانشجو، بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. وی پیش از این نیز ۲ بار در سال های ۸۶ و ۸۷ بازداشت شده و تاکنون نزدیک به دو سال و نیم در زندان محبوس بوده است.

در پی ادامه یافتن وضعیت وخیم مجید توکلی بسیاری از فعالین دانشجویی، حقوق بشر و سیاسی اعلام کرده اند که فردا چهارشنبه ۵ خردادماه برابر با ۲۶ می در شهرهای کشورهای مختلف جهان در همبستگی با مجید توکلی دست به اعتصاب غذا خواهند زد.

Read more!
Read more!





اعتصاب غذای جعفر پناهی با تحقق آزادی اش پایان یافت+تصاویر بعد از آزادی


بعد از آنکه جعفر پناهی هفته پیش در نامه ای اعلام کرد به دلیل برخورد ناشایست ماموران زندان اوین تا تحقق سه خواسته اش اعتصاب غذا می کند با تحقق سومین خواسته اش که آزادی از زندان بود اعتصاب غذای خود را شکست.وی امروز بلافاصله بعد از آزادی از زندان به پزشک مراجعه کرد تا وضعیت جسمانی اش بررسی شود.
جعفر پناهی بعد از ۸۸ روز بازداشت و مقاومت و ۸ روز اعتصاب غذا با وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی از زندان آزاد شد.
به گزارش خبرنگار کلمه، بعد از آنکه جعفر پناهی هفته پیش در نامه ای اعلام کرد به دلیل برخورد ناشایست ماموران زندان اوین تا تحقق سه خواسته اش اعتصاب غذا می کند با تحقق سومین خواسته اش که آزادی از زندان بود اعتصاب غذای خود را شکست.
وی امروز بلافاصله بعد از آزادی از زندان به پزشک مراجعه کرد تا وضعیت جسمانی اش بررسی شود.
پناهی شامگاه دهم اسفند ماه سال گذشته، به همراه ۱۸ نفر از اعضای خانواده و دوستانی که در خانه او در تهران مهمان بودند، بازداشت شد. پس از چند روز و در چند مرحله، اعضای خانواده و همکاران پناهی آزاد شدند، اما وی تا امروز در بازداشت به سر می برد.
در مدت بازداشت او برخی از سینماگران ایران و خارجی با ارائه بیانیه ها، نامه ها و درخواست هایی خواستار آزادی وی شدند.
اما در موج جدیدی از فشارها ماموران امنیتی ۲۶ اردیبهشت ماه با هجوم به خانه او خانواده اش را تهدید کردند اگر مصاحبه کنند یا خبری منتشر کنند آنها را بازداشت می کنند تا اینکه جعفر پناهی نیز در تماسی که با خانواده اش داشت گفت : بعد از برخورد ناشایستی که شنبه شب (۸۹/۲/۲۵)در هجوم مامورین به داخل سلول ۵۶ اوین صورت گرفت و متعاقب آن به مدت یک ساعت و نیم، من و هم سلولی هایم را بدون لباس در بیرون و در هوایی سرد نگه داشتند.صبح روز یکشنبه مرا به بازجویی بردند و متهم کردند که از داخل سلول فیلمبرداری کرده ام؛ که کذب محض است. و بعد تهدید کردند که تمامی اعضای خانواده ام را دستگیر و به اوین منتقل خواهند کرد و دخترم را به بازداشتگاهی ناامن در رجائی شهر خواهند فرستاد و با این حرف ها قدرت تجزیه و تحلیل را از من سلب کردند.
وی اعلام کرده بود:ازیکشنبه صبح(۸۹/۲/۲۶)هیچ چیز نخورده ام و نیاشامیده ام و حال اعلام می کنم اگر موارد زیر تحقق نپذیرد، من به نخوردن و نیاشامیدن خود ادامه خواهم داد؛ چرا که نمی خواهم تبدیل به موش آزمایشگاهی شوم که هر لحظه مرا به اتهامات واهی تحت شکنجه و آزارهای روحی و روانی قرار دهند.
سه خواسته پناهی عبارت بود از:
٫تماس و دیدار باخانواده ام و اطمینان کامل از سلامت آنها
٫ حق داشتن وکیل بعد از ۷۷روز و مشورت با او
٫ آزادی بدون قید و شرط تا تشکیل دادگاه و صدور حکم قطعی
روز پنجشنبه گذشته دو خواسته نخست وی برآورده شد که در حضور و اقدام مثبت دادستان تهران، وی با خانواده و وکیلش دیدار کرد و امروز سومین خواسته او نیز بعد از ۸۸ روز مقاومت برآورده شد .
در مدت بازداشت وی زهرا رهنورد ، میرحسین موسوی، مهدی کروبی و بسیاری دیگر از شخصیت های سیاسی با خانواده وی دیدار کردند
www.roshangari.com
Read more!

Saturday, 22 May 2010

روایت محمد مصطفایی از حال و هوای امروز زندان اوین و قزلحصار‏

09 05 2010
شش اعدامی در قزلحصار و پنج اعدامی در اوین تهران صبح امروز به دار آویخته شدند.؟؟؟!!!

عزم خود را جزم کردم و امروز تصمیم گرفتم یادی از موکلینم در زندان اوین تهران نمایم. دوست داشتم از نزدیک با هنگامه شهیدی، ریحانه جباری, امیر رضا عارفی، سعید حبری، کارل مارکس و در آخر هم با دوست و همکار عزیزم محمد اولیایی فر ملاقات نمایم. ساعت 11 صبح با دستورهای قضایی که گرفته بود وارد محوطه زیبای زندان اوین شدم. خیلی خوشحال بودم که موکلینم را از نزدیک می بینم و با آنها دقایقی خوش و بش خواهم کرد.


بعد از اینکه برگه های مربوط به ملاقات را به متصدی ملاقاتها دادم. پس از یک ساعت خانم هنگامه شهیدی و ریحانه جباری وارد اتاق وکلا شدند. هنگامه خیلی هیجان زده بود و نرسیده گفت: آقای مصطفایی یک زن به نام شیرین علم هولی را امروز صبح در محوطه زندان اعدام کردند. خیلی از هم بندیها ناراحت شدند. اون یک دختر روستایی بود و گلیم و فرش بافی رو خوب بلد بود. نزدیک به سال سال هم در زندان بود. چند دقیقه ای گذشت یکی دیگر از موکلینم هم وارد شد. او گفت از مردها هم چهار نفر را امروز صبح اعدام کردند. فرزاد کمانگیر، علی حیدریان، فرهاد وکیلی و مهدی اسلامی از جمله اعدامی ها بودند که امروز به دار آویخته شدند.
.
شهیدی می گفت در زندان حال خوبی دارم. خودم را با شرایط سازگار کردم. دوست دارم کار روزنامه نگاری را در زندان انجام بدم. با خیلی ها ودست شدم و فکر آزادی رو زیاد تو سرم راه نمی دم. دوست دارم آزاد بشم ولی دغدغه برگشت به زندان را نداشته باشم.

ریحانه جباری هم با اون چهره خاصی که داشت در رابطه با نتیجه حکم قصاص نفسش صحبت کرد. ریحانه بیش از دو است که در زندان به سر می برد او در دفاع از ناموس خود مرتکب قتل شد. ولی دادگاه به دلایل و مدارکی که در رابطه با اثبات دفاع مشروع ارائه نمودیم توجهی نکرد و ریحنه را به قصاص نفس محکوم نمود. در حال حاضر پرونده ریحانه جهت رسیدگی به اعتراضمان به شعبه 27 دیوانعالی کشور ارجاع شده است. او امیدی به نقض حکم نداشت. حق هم دارد چون خیلی از احکامی که جهت تجدیدنظر به این شعبه ارجاع می گردد تایید می شود ولی با توجه به دلایل قوی که در پرونده وجود دارد من امیدوارم که حکم ریحانه نقض شود.

بعد از مدت طولانی دیگر موکلینم هم وارد شدند. آقای امیررضا عارفی که هر بار می دیدمش کلی استرس و ترس و لرز داشت امروز روحیه‌ای نسبتا خوب داشت اما ناراحت از اعدامی‌های امروز بود. او گفت خطر از بیخ گوش من گذشت. نگرانیش این بود که چطور می تواند به شهرستان ایزه رود و این مدت را تحمل کند. امیر رضا که نام مستعارش پیمان است جدایی از همسر و مادر تنهایش را رنجی بزرگ می بیند و می گوید. که حضور فیزیکی من در منزل لازم است مخارج منزلمان را خودم تهیه می کردم و در حال حاضر خانواده ام با مشکل مالی مواجه هستند. زینب همسر پیمان هم همچنان منتظر است تا پیمان بتواند از امکانات مرخصی زندان استفاده کند. زینب و پیمان فوق العاده به یکدیگر علاقه مندند ولی متاسفانه دست تقدیر این دو را از هم جدا کرده است.

آقای اولیایی فر را هم ملاقات کردم. چهره عصبانی و ناراحتی داشت. خیلی متاثر بود از اینکه در مقابل اعلام کتبی حکم مقاومت کرده و شکست خورده بود. او می گفت قدرت باعث شد تا من در زندان باشم. حکم به من ابلاغ نشده بود و من هم حاضر نبودم حکم به صورت شفاهی به من ابلاغ شود. این موضوع به قدری وی را آزار داده بود که گویا سالها پیر شده است. می گفت که به وکلایش بگویم با آقای جندقی ریاست کانون صحبت کند تا شاید ایشان بتوانند راه حلی برای مشکلشان پیدا کنند.

کارل ماکس موکل سیاه پوستی است که برادرش را دو روز پیش از دست داد. او اعلامیه هایی که به وی به زبان انگلیسی تسلیت گفته بودند را با خود همراه داشت. اعلامیه ها جالب بودند. از اینکه به خاطر یکی دو مشت کراک می بایست تمام عمرش را در زندان بسر ببرد خیلی ناراحت بود. فوت برادرش هم اورا داغدار کرده بود. نمی دانست چه کار کند. در زندان هم هم صحبتی ندارد چون هم سلولیهای کارل زبان انگلیسی بلند نیستند. البته کارل در این مدت چهار سال توانسته بود که زبان فارسی را دست و پا شکسته یاد بگیرد. برای کارل زندان ایران بسیار زجر آورتر از زندان کنیا است. اگر در کنیا بود لااقل می توانست با خانواده اش ملاقات نماید. ولی اینجا ....

در اتاق ملاقات زندان خانم پورفاضل و خانم صباغیان و حدود ده وکیل دادگستری هم بودند. می توان گفت که جمع وکلا جمع بود.

در آخر هم سعید حبری را که قرار شد وکیلش شوم دیدم او را در روز عاشورا دستگیر کرده بودند و پس از محاکمه شعبه 15 دادگاه انقلاب وی را به تحمل 4 سال حبس محکوم کرده بود. ایشان در حال حاضر منتظرند تا دادگاه تجدیدنظر در مورد اعتراضش تصمیم بگیرد. ناراحت خانواده خود و چکهایی که صادر کرده بود و نمی توانست پاس کند بود.

وقتی از زندان خارج شدم سر درد عجیبی پیدا کردو به من حق بدهید. اگر شما هم جای من بودید .... تمام تلفن های عمومی زندان قطع بود و زندانیها نمی توانستند با خانوادهاشون تماس بگیرند به همین دلیل هر کدام شماره های خودشون رو می داند تا به خانواده ها اطلاع داده بشه که حالشون خوبه.

ساعت حدود 15 محل زندان را ترک کردیم ..... خیلی دیگری که من را خیلی ناراحت کرد و فکرم را به خودش مشغول کرد اعدام شش نفر در زندان قزلحصار بود. از جزئیات این دسته از اعدامها خبری ندارم. ولی می دانم که خانواده های آنها چه زجری می کشند. و خوب می دونم که دلهره ای برای دیگر زندانیان محکوم به اعدام به وجود آمده است.

امیدوارم هر چه زود تر مجازات اعدام از قوانین کشورمان برداشته شود.
محمد مصطفایی

.
Read more!

جعفر پناهی

http://i37.tinypic.com/246nhtt.jpg Read more!

فراخوان جهانی برای آزادی جعفر پناهی

سحام نيوز :روز شنبه ۱۵ ماه مِه «قانون بازی»، مجله اينترنتی برنار-هانری لوی اولين پيام جعفر پناهی را که توانسته بود از زندان اوين بيرون بفرستد، منتشر کرد. اين پيام سپس به وزير فرهنگ، فردريک ميتران فرستاده شد و وی نامه را از فراز پله‌های فستيوال کن خواند.

روز سه شبنه ۱۸ ماه مِه سال ۲۰۱۰ ساعت ۱۹، «قانون بازی» فرياد کمک‌خواهی دردناک پناهی را خطاب به فستيوال کن و فراتر از آن، خطاب به جهان منتشر کرد.
امروز ما تصميم گرفتيم فراخوانی بين‌المللی را شروع کنيم و هم‌اکنون اولين امضاکنندگانش را معرفی خواهيم کرد.
باشد که در فرانسه و در تمام جهان همه آنانی که دستگيری خودسرانه هنرمندان به خشم شان مي‌آورد و حتی فراتر از مورد خاص جعفرپناهي، هر زن و مردی که آرزوی دموکراسی در ايران را در دل دارد، به ما بپيوندد.

فراخوان .
يکی از مهمترين سينماگران ايراني، جعفر پناهی امروز در زندان بدنام و مخوف اوين حبس است.
جعفر پناهی که اکنون ۸۰ روز است در زندان به سر مي‌برد، توانست چند کلمه نامه‌اش را از زندان به بيرون بفرستد؛ پيامی که کمی بعد روی پايگاه اينترنتی «قانون بازی» قرار گرفت و روز شنبه آنانی را که در زمان خوانش نامه از فراز پله‌های کن حاضر بودند، آشفته کرد.
مقامات جمهوری اسلامی ايران با هدف قرار دادن جعفر پناهي، هنرمند با شهرت جهاني، ثابت مي‌کنند که از اين به بعد برای تا تکميل سياست سرکوبشان در مقابل هيچ‌ چيز عقب‌نشينی نخواهند کرد.
جعفر پناهي، کارگردانی متعهد که با فيلم‌هايش به جامعه ايران مي‌پرداخت، با وجود تهديدات حکومتی همواره در ايران ماند. تنها خطای وی حمايت از ميرحسين موسوی بود؛ کانديدايی که در آخرين انتخابات رياست جمهوري، خود حکومت ايران صلاحيتش را تاييد کرده بود. پناهی امروز از سوی حکومت ايران متهم به تهيه فيلمی عليه رژيم شده است؛ اتهامی که خود در نامه‌اش منکر مي‌شود.
به همين سبب است که ما خواستار آزادی فوری و بي‌شرط اين فيلم‌ساز ايرانی هستيم.

امضاکنندگان

رابرت ردفورد

مايکل مور

مارتين اسکورسيزی

شيرين نشاط

عباس بختياری

شجاع آذری

برتران توونيه

ايزابل هوپر

آنيس وَردا

آموس گيتای

جوزين بَلَسکو

کلود لانزمن

دنيل تامپسون

امانوئل کَرِر

برنار-هانری لوی

عتيق رحيمی

مرجان ساتراپی

آرمين عارفی

انوک اَمِه

يَن موا

بهمن قبادی

پير ريچار

زاويه گيانولی

محسن مخملباف

عبدالرحمان سيسوکو

پاتريسو گوزمن

پال توماس آندرسون

جوئل و اتان کوئن

فرانسيس فورد کاپولا

جاناتان دمه

رابرت دونيرو

کورتيس هانسون

جيم جارموش

اَنگ لی

ريچارد لينکلاتر

تِرِنس مالک

جيمز شاموس

پال شريدر

استيون سودربرگ

استيون اسپيلبرگ

اوليور استون

فردريک وايزمن

.
Read more!

يورش گارد زندان رجايی شهر به زندانيان بی دفاع و ضرب و شتم و تخريب اموال آنها

يورش گارد زندان رجايی شهر به زندانيان بی دفاع و ضرب و شتم و تخريب اموال آنها
در پی يورش گارد زندان رجايی شهر به زندانيان بی دفاع اين زندان عده ای به شدت مصدوم و بسياری از وسايل زندانيان تخريب شد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، در تداوم يورش های سيستماتيک گارد ضد شورش زندان رجايی شهر کرج صبح امروز عده ای از زندانيان بر اثر ضرب و شتم دچار مصدوميت هايی از ناحيه سر، صورت، دست و پا شده اند و درمان اين زندانيان با مخالفت مسئولين نيز تا کنون از سوی بهداری مستقر در زندان انجام نگرفته است.

در اين يورش سازمان يافته که در ماه های اخير روند سيستماتيکی به خود گرفته است دست کم 80 دستگاه يخچال که با هزينه زندانيان خريداری شده بود توسط گارد زندان تخريب شد.

زندان رجايی شهر در سالهای اخير به تبعيد گاه برخی از زندانيان سياسی تبديل شده است که بدون تفکيک جرايم در ميان زندانيان عادی و مبتلا به بيماری های پوستی و خونی نگهداری می شوند.
در پی يورش گارد زندان رجايی شهر به زندانيان بی دفاع اين زندان عده ای به شدت مصدوم و بسياری از وسايل زندانيان تخريب شد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، در تداوم يورش های سيستماتيک گارد ضد شورش زندان رجايی شهر کرج صبح امروز عده ای از زندانيان بر اثر ضرب و شتم دچار مصدوميت هايی از ناحيه سر، صورت، دست و پا شده اند و درمان اين زندانيان با مخالفت مسئولين نيز تا کنون از سوی بهداری مستقر در زندان انجام نگرفته است.

در اين يورش سازمان يافته که در ماه های اخير روند سيستماتيکی به خود گرفته است دست کم 80 دستگاه يخچال که با هزينه زندانيان خريداری شده بود توسط گارد زندان تخريب شد.

زندان رجايی شهر در سالهای اخير به تبعيد گاه برخی از زندانيان سياسی تبديل شده است که بدون تفکيک جرايم در ميان زندانيان عادی و مبتلا به بيماری های پوستی و خونی نگهداری می شوند.
Read more!

.ليست بازداشت شدگان ثبت شده در اردی بهشت 89

خرداد.ليست بازداشت شدگان ثبت شده در اردی بهشت 89

خبرگزاری هرانا - آنچه که در پی می آيد مشخصات و هويت 55 شهروندی است که در رابطه با فعاليت های مذهبي، سياسی يا اجتماعی توسط نيروهای انتظامی يا امنيتی بازداشت شده اند، اين ليست افرادی را در برمی گرد که در محدوده ی اردی بهشت ماه 1389 بازداشت يا نزديک به اين تاريخ از سوی واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران اعلام هويت شده اند.

1 محمد تقی فلاحی - نوع فعاليت: معلم - تاريخ بازداشت: 12 ارديبهشت 89
2 ايرج جوادی- نوع فعاليت: معلم - تاريخ بازداشت: 12 ارديبهشت 89
3 فرقانی - نوع فعاليت: معلم - تاريخ بازداشت: 12 ارديبهشت 89
4 محمدی - نوع فعاليت: معلم - تاريخ بازداشت: 12 ارديبهشت 89
5 رئيس زاده - نوع فعاليت: معلم - تاريخ بازداشت: 12 ارديبهشت 89
6 خانم باد پر - نوع فعاليت: معلم - تاريخ بازداشت: 12 ارديبهشت 89
7 زينال زاده - نوع فعاليت: معلم - تاريخ بازداشت: 12 ارديبهشت 89
8 سوری - نوع فعاليت: معلم - تاريخ بازداشت: 12 ارديبهشت 89
9 شيورانی - نوع فعاليت: معلم - تاريخ بازداشت: 12 ارديبهشت 89. ايمان زاده - نوع فعاليت: معلم - تاريخ بازداشت: 12 ارديبهشت 89
11 منتجبی - نوع فعاليت: معلم - تاريخ بازداشت: 12 ارديبهشت 89
12 خسروی - نوع فعاليت: سردبير سايت هم ميهن نيوز - تاريخ بازداشت: 12 ارديبهشت 89
13 مريم عباسی نژاد - نوع فعاليت: دبير سابق انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی - تاريخ بازداشت: 12 ارديبهشت 89
14 حسين رئيسيان - نوع فعاليت: استاد دانشگاه بين المللی امام خمينی - تاريخ بازداشت: 13 اردبيهشت 89
15 حسين محمدى الوار - نوع فعاليت: فعال مدنی آذربايجانی - تاريخ بازداشت: 14 اردبيهشت 89
16 مجيد اسلامی - نوع فعاليت: بهايی- تاريخ بازداشت: 9 ارديبهشت 89
17 وحيد طلايی - نوع فعاليت: عضو کميته پيگيری حقوقی ميرحسين موسوی - تاريخ بازداشت:14 ارديبهشت 89
18 سيمين گرجی - نوع فعاليت: بهايی- تاريخ بازداشت: 15 ارديبهشت 89
19 پيمان نودينيان- نوع فعاليت: اعضای انجمن صنفی معلمان کردستان- تاريخ بازداشت: 19 اردبيهشت 89
20 ملکی - نوع فعاليت: اعضای انجمن صنفی معلمان کردستان - تاريخ بازداشت: 19 اردبيهشت 89
21 زارع - نوع فعاليت: اعضای انجمن صنفی معلمان کردستان - تاريخ بازداشت: 19 اردبيهشت 89
22 زندی نيا - نوع فعاليت: اعضای انجمن صنفی معلمان کردستان - تاريخ بازداشت: 19 اردبيهشت 89
23 آرام ويسی - نوع فعاليت: فعال دانشجويی - تاريخ بازداشت: 23 اردبيهشت 89
24 فواد مرادی - نوع فعاليت: فعال دانشجويی - تاريخ بازداشت: 23 اردبيهشت 89
25 توفيق پرتوی - نوع فعاليت: فعال دانشجويی - تاريخ بازداشت: 23 اردبيهشت 89
26 دانا لنجاوايی - نوع فعاليت: فعال دانشجويی - تاريخ بازداشت: 23 اردبيهشت 89
27 سامان زندی - نوع فعاليت: فعال دانشجويی - تاريخ بازداشت: 23 اردبيهشت 89
28 عليرضا شيرازی - نوع فعاليت: مدير سرويس وبلاگ بلاگفا- تاريخ بازداشت: 23 اردبيهشت 89
29 عليرضا حسين زاده - نوع فعاليت: فعال مدنی آذربايجان - تاريخ بازداشت: 21 ارديبهشت 89
30 رضا عبدی - نوع فعاليت: فعال مدنی آذربايجانی - تاريخ بازداشت: 21 ارديبهشت 89
31 علی نجفی- تاريخ بازداشت: 4 اردبيهشت 89
32 محمد خانی- تاريخ بازداشت: 4 اردبيهشت 89
33 سعيد جهان آرا - تاريخ بازداشت: 4 اردبيهشت 89
34 علی رضا هاشمی - نوع فعاليت: دبير کل سازمان معلمان ايران - تاريخ بازداشت: 8 ارديبهشت 89
35 توفيق مرتضى پور - نوع فعاليت: اعضای کانون صنفی معلمان در تبريز - تاريخ بازداشت: 8 ارديبهشت 89
36 علی اکبر باغانی - تاريخ بازداشت: 8 اردی بهشت 89
37 محمد بهشتی لنگرودی - تاريخ بازداشت: 8 اردی بهشت 89
38 مسعود حيدری - نوع فعاليت: مديرعامل سابق خبرگزاری ايلنا - تاريخ بازداشت: 26 ارديبهشت 89
39 محسن آرمين - نوع فعاليت: سخنگو و عضو ارشد سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی- تاريخ بازداشت: 26 ارديبهشت 89
40 متين فتاحيان - نوع فعاليت: شهروند کرد - تاريخ بازداشت: 22 اردبيهشت 89
41 حاج احمد يزدانفر - نوع فعاليت: محافظ ارشد مير حسين موسوی - تاريخ بازداشت: 27 ارديبهشت 89
42 بهمن خدادادی - نوع فعاليت: دانشجوی طيف چپ اصفهان - تاريخ بازداشت: 18 ارديبهشت 89
43 مصطفی جمشيدی - نوع فعاليت: روزنامه نگار آذربايجانی - تاريخ بازداشت: 28 ارديبهشت 89
44 رامين جباری - نوع فعاليت: روزنامه نگار آذربايجانی - تاريخ بازداشت: 27 ارديبهشت 89
45 حافظ سردارپور - نوع فعاليت: فعال فرهنگی آذربايجانی - تاريخ بازداشت: 27 ارديبهشت 89
46 مهناز کريمی - نوع فعاليت: شاعر آذربايجانی - تاريخ بازداشت: 28 ارديبهشت 89
47 نادر عزيزی - نوع فعاليت: فعال فرهنگی آذربايجانی - تاريخ بازداشت: 27 ارديبهشت 89
48 مهدی زينالی - نوع فعاليت: فعال فرهنگی آذربايجانی - تاريخ بازداشت: 28 ارديبهشت 89
49 زهرا شمس - نوع فعاليت: دانشجوی رشته ی حقوق دانشگاه فردوسی مشهد - تاريخ بازداشت: 16 ارديبهشت 89
50 مصطفی شعار - نوع فعاليت: استاد و مفسر قرآن - تاريخ بازداشت: ارديبهشت 89
51 وحيد اسماعيل زادگان - نوع فعاليت: شهروند بهايى - تاريخ بازداشت: 11 ارديبهشت 88
52 محمد فرجيان - نوع فعاليت: فعال مدنی آذربايجانی و معلم - تاريخ بازداشت: 29 ارديبهشت 89
53 اجلال قوامی - نوع فعاليت: سخنگوی سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان - تاريخ بازداشت: 23 اردبيهشت 89
54 آيدين خواجه ای - نوع فعاليت: فعال دانشجويی - تاريخ بازداشت: 29 ارديبهشت 89
55 اسماعيل عبدی - نوع فعاليت: اعضای کانون صنفی معلمان - تاريخ بازداشت: 29 ارديبهشت 89



.
Read more!

دعوت به مراسم گراميداشت ياد جانباختگان در شهر فرانکفورت ۲۳ م

hame5edami
از همه شما دوستان گرامي دعوت ميکنيم که در مراسم گراميداشت ياد جانباختگان راه آزادی
فرزاد کمانگر. علي حيدريان . فرهاد وکيلی.  مهدی اسلاميان و شيرين علم هولی  درشهر فرانکفورت آلمان حضور بهم رسانيد.

اين مراسم به دعوت بستگان  فرزاد کمانگرمیباشد

حضور شما در اين مراسم و در گراميداشت ياد پنج فعال سياسی باعث تسلای خاطر خانواده های اين عزيزان و در عين حال حضور در يک همايش سياسی مهم در اعتراض به جنايات حکومت اسلامی است

Frankfurt
Ökohaus  kasseler Str,1a westbahnhof
روز یکشنبه 23 مای ساعت 3 بعد از ظهر
از طرف بستگان  فرزاد کمانگر
محمد امین  کمانگر.  طوبی کمانگر . عارف کمانگر و دلیر کمانگر
تلفن تماس:  01772765335
Read more!

تظاهرات در افغانستان علیه اعدام فرزاد کمانگر و ۴ فعال سیاسی دیگر

















afghan_demoo_5_13_3

afghan_demoo_5_13_2

afghan_demoo_5_13_4

afghan_demoo_5_13_5afghan_demoo_5_13_6 Read more!

Thursday, 6 May 2010

شکنجه گروهی زندانيان در شکنجه گاه مخوف بند 1 معروف به سگدونی

بنابه گزارشات رسيده به "فعالين حقوق بشر و دمکراسی در ايران"، 3 زندانی بی دفاع در بند 1 زندان گوهردشت به مدت طولانی مورد شکنجه های وحشيانه پاسداربندها و گارد زندان قرار گرفتند. شکنجه ها به حدی شديد بود که دستهای آنها شکسته شده و بدنشان خونين و کبود می باشد.
يکشنبه شب 12 ارديبهشت ماه در انتهای سالن 2 بند 1 که سلولهای انفرادی معروف به سگدونی در آن قرار دارد سلولی وجود دارد که حسينيه ناميده می شود و تعداد از زندانيان در آن زندانی هستند.پاسداربندها به زندانيان بی دفاع با باتون يورش می برند و آنها را وحشيانه مورد ضرب وشتم قرار می دهند که منجر به اعتراض شديد زندانيان و درگيری بين آنها و پاسداربندها می شود. يکی از پاسداربندها به نام زينلی که از شکنجه گران سلولهای انفرادی است و مورد نفرت زندانيان اين بند می باشد توسط زندانيان بشدت گوشمالی می شود و به بهداری زندان منتقل می شود.ساير پاسداربندهای اين سالن بسته را ترک و متواری می شوند.
حوالی ساعت 23:30 انبوهی از نيروهای گارد زندان به شکنجه گاه زندان گوهردشت که در بند 1 می باشد و به تصرف زندانيان در آمده بود يورش می برند که با مقاومت زندانيان مواجه می شوند.. زندانيان برای دفاع از خود و دفع حملۀ آنها اقدام به سوزاندن پتوهای خود می کنند. نيروهای گارد به آنها قول ميدهند که در صورت باز کردن درب شکنجه گاه به خواسته های آنها رسيدگی می کنند. ولی نيروهای گارد به فرماندهی فردی بنام آقايی برخلاف قولی که داده بود به آنها يورش می برد و سه زندانی بی دفاع به نام های حسن شريفي،بهرام تصويری و محمد محمدی را ابتدا به آنها دستبند و پابند و چشم بند می زند و آنها را وادار می کند که از تونلی که دو طرف آن گارد زندان قرار گرفته اند حرکت رفت و برگشتی داشته باشند همزمان با آن از دو طرف آماج باتونهای آنها قرار می گيرند و هر کدام از آنها بر روی زمين می افتد بصورت وحشيانه مورد ضرب و جرح قرار می گرفت.
شکنجه وحشيانه زندانيان تا ساعت 12:15 دقيقه ادامه داشت.از صدای زجه ها و ناله های آنها زندانيان ساير سالن ها بيدار شدند و حتی بند کناری صدای فريادهای آنها را می شنيد.3 زندانی فوق بشدت شکنجه شده اند و دستان آنها در اثر ضربات باتون شکسته شده است و بدن آنها خونين و کبود است. سپس با همان حالت به سلولهای انفرادی منتقل شدند.
اين چهارمين بار است که اين شکنجه گاه در اعتراض به شکنجه های وحشيانه و شرايط قرون وسطائی به تصرف زندانيان در می آيد و هر بار زندانيان توانسته اند به بعضی از خواسته های خود بطور موقت برسند ولی بعد از مدتی شرايط به حالت اوليه خود بازگشته است.
شرايط و وضعيت اين شکنجه گاه به حدی حاد و طاقت فرسا است که زندانيان برای رهايی يافتن از آنجا اقدام به خودکشی می کنند.
فعالين حقوق بشر و دمکراسی در ايران، شکنجه وحشيانه و قرار دادن زندانيان در شرايط قرون وسطائی در شکنجه گاه مخوف زندان گوهردشت کرج را محکوم می کند و از کميسر عالی حقوق بشر وگزارشگر ويژه شکنجه سازمان ملل متحد و ساير مراجع بين المللی خواستار اقدامات عملی برای پايان دادن به جنايت عليه بشريت در زندانهای اين رژيم است.
فعالين حقوق بشر و دمکراسی در ايران
14 ارديبهشت 1389 برابر با 4 می 2010
گزارش فوق را به سازمانهای زير ارسال گرديد:
کميساريای عالی حقوق بشر
کمسيون حقوق بشر اتحاديه اروپا
سازمان عفو بين الملل
گزارشگر ويژه شکنجه سازمان ملل متحد
.
Read more!

تداوم بازداشت سه تن از فعالين صنفی معلمان

خبرگزاری هرانا - با گذشت يک هفته از بازداشت دبير کل سازمان معلمان ايران و دو تن از اعضای ارشد کانون صنفی معلمان ايران، ايشان کماکان در بند امنيتی 209 زندان اوين محبوس اند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، بازداشت علی رضا هاشمی دبير کل سازمان معلمان ايران، علی اکبر باغانی دبيرکل کانون صنفی معلمان و محمد بهشتی لنگرودی سخنگوی اين کانون با توجه به سپری شدن روز معلم در حالی ادامه می يابد که تاکنون قرار بازداشتی برای ايشان صادر نشده و در اصل بازداشت ايشان غيرقانونی است.

گفتنی است ايشان صبح روز چهارشنبه، هشتم اردی بهشت ماه با مراجعه ی ماموران وزارت اطلاعات به منازل شخصی شان بازداشت شدند.
. شواهد حاکی از آن است که بازداشت هاشمي، باغانی و بهشتی لنگرودی و فشار بر ديگر معلمان، بيانيه ای باشد که شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان در اعتراض به صدور احکام سنگين حبس و اعدام برای معلمان زندانی صادر و در پی آن اعلام کرده بود که از ۱۲ تا ۱۸ اردی بهشت ماه دست به اعتصاب غذا مي‌زنند.

اين در حاليست که روز يکشنبه 12 اردی بهشت ماه نيز نيروهای امنيتی با معلمانی که در ابن بابويه بر سر مزار ابوالحسن خانعلی گرد هم آمده بودند، برخورد بسيار بدی داشتند و برای متفرق کردن جمعيت اقدام به ضرب و شتم ايشان و بازداشت بسياری از آنان نمودند. برخی از اين افراد پس از اخذ تعهد کتبی مبنی بر عدم حضور در هرکونه تجمعی آزاد شدند.
.
Read more!

خانواده هاى زندانيان سياسى همچنان مقابل زندان اوين چشم به راه آزادى عزيزان خود


به گزارش خبرنگارآژانس ايران خبر روز سه شنبه ساعت 2100 در حاليكه خانواده هاى مقابل اوين تجمع كرده و خواستار آزادى عزيزانشان بودند , سه زندانى جوان به نام هاى حسام( 20 ساله ) , امير حسين (22 ساله ) وزهر ا از زندان آزاد شدند وموجى از شعف وشادى جمعيت را در برگرفت . حاميان مادر ان عزادار نيز حضور داشته و با حضور گرم خود به خانواده هاى زندانيان دلدارى ميدادند .
Read more!

افشای جزئيات بازداشتگاه سروش ۱۱۱«کهريزک» در گفتگو با مهدی خزعلی

افشای جزئيات بازداشتگاه سروش ۱۱۱«کهريزک» در گفتگو با مهدی خزعلی

در پی انتشار نامه سرگشاده مهدی خزعلی به رييس قوه قضائيه درباره به‌ کارگيری مجدد بازداشتگاه کهريزک، مهدی خزعلی درمورد جزئيات احيای اين بازداستگاه می گويد" بازگشايی مجدد کهريزک تحت پوشش يک نام ديگر، به نوعی اعلام خطر محسوب می شود که مسئولان پيش از بروز بحرانی مشابه رسوايی کهريزک بايد در صدد پيگيری بر آيند .او می گويد"بايد خود آقای مرتضوی نيز در کنار ساير متهمان بازخواست و مورد مواخذه قرار گيرد اما متاسفانه دستگاه قضايی ما يک دستگاه مستقل نيست و بررسی پرونده کسی که پيش از اين در جايگاه دادستانی بوده است نيز چندان آسان نيست. قضات تحت فشارهای زيادی هستند تا آنجا که اگر بگويم دادگاه متهمان کهريزک و صدور احکام برای آنها هم فرمايشی است شايد چندان بيراه نگفته باشم"،متن کامل اين مصاحبه که در سايت وی نيز آمده، در پی می آيد: ـ آقای دکتر شما گفته ايد منابع موثق، خبر آغاز به کار دوباره بازداشتگاه کهريزک را در اختيارتان قرار داده اند ممکن است بفرماييد اين منابع موثق مشخصا چه کسانی بوده اند؟
.
ـ طی ديداری که با يکی از مقامات عالی رتبه دستگاه قضايی کشور داشته ام، ايشان به عنوان دردل نکاتی را در مورد وضعيت بازداشتگاه غيراستاندارد کهريزک مطرح کردند و در عين حال خبر دادند که علی رغم دستور مقام رهبری مبنی بر تعطيلی اين بازداشتگاه غيراستاندارد، کسانی به شکل خودسر اقدام به بازگشايی مجدد اين بازداشتگاه کرده اند اين مقام عالی رتبه قضايی همچنين از تغيير نام بازداشتگاه کهريزک به سروش ۱۱۱ خبر داده و بسيار ابراز نگرانی کرد



ـ يعنی کسی که خبر را به شما داده است، در حال حاضر در دستگاه قضايی سمت دارد؟





ـ ايشان يکی از مسئولين مستقيم قوه قضاييه استان تهران است. البته اين يک موضوع جديدی نيست و در واقع اوايل فروردين، خبرهای جسته گريخته ای از آغاز به کار مجدد کهريزک به گوشمان رسيد که با پيگيری های بعدی مشخص شد که اين خبر متاسفانه واقعيت دارد.



ـ بر اساس خبر دريافتی شما آيا به کارگيری مجدد اين بازداشتگاه به معنی فعاليت دوباره بازجويان و دست اندرکاران سابق کهريزک است و يا احيانا کسانی در اين بازداشتگاه همچنان نگهداری می شوند؟





ـبله متاسفانه اين بازداشتگاه زندانی دارد و کسانی که در جريان اعتراضات پس از انتخابات دستگير شده اند در اين بازداشتگاه نگهداری می شوند. در حالی که وقتی دستور تعطيلی يک بازداشتگاه صادر می شود بی شک نگهداری زندانی در چنين بازداشتگاهی تنها به واسطه تغيير نام آن نمی تواند قانونی باشد. لذا به دنبال دريافت چنين اخبار نگران کننده ای تصميم گرفتم مراتب را از طريق نامه سرگشاده ای به اطلاع آقای لاريجانی رياست محترم قوه قضايی برسانم تا ايشان پيگير ماجرا باشند.



آيا در جريان هستيد که اين بازداشتگاه زير نظر چه کسانی مديريت می شود؟





گفته شده، آقای سردار رادان نيز با هلی کوپتر از محل اين بازداشتگاه بازديد کرده است و...



ـ آيا پيش از اين مکاتباتی با سردار رادان هم داشته ايد تا صحت و سقم اخباری که در اختيارتان قرار گرفته بود را جويا شويد؟



ـاز ديدگاه ما که عزيزان مان را زير شکنجه از دست داده ايم، سردار رادان و سعيد مرتضوی به عنوان متهمان اصلی پرونده کهريزک محسوب می شوند و طبيعی است که هيچ ضرورتی برای نامه نوشتن به متهم وجود ندارد. به اين دليل به آقای لاريجانی نامه نوشته ام که ايشان در روزهايی که چهار تن از زندانيان بنا به اقرار و گزارش خود نهادهای امنيتی در زير شکنجه در کهريزک کشته شدند، رياست قوه قضاييه را عهده دار نبودند، لذا نامه را به شخص ايشان نوشته ام تا مبادا خارج از دستگاه قضايی بازداشتگاه کهريزک دوباره احيا شود.



آيا از طريق های نهادهای ديگر هم پيگير اين موضوع شده ايد؟





مجلس شورای اسلامی به عنوان يک قوه ناظر بر عملکرد دستگاه های اجرايی و قضايی پس از ارسال نامه به رييس قوه قضايی در جريان اين مسئله قرار دارد و همانطور که آقای داريوش قنبري، سخنگوی فراکسون اقليت مجلس، گفته اند در صورت فعاليت مجدد اين بازداشتگاه بايد با متخلفان و کسانی که برخلاف نظر مسئولين عمل کرده‌اند با شدت و قاطعانه برخورد شود. اما متاسفانه در سيستم مديريت کشور فعلا پاسخگويی تعطيل است و عملا کسی خودش را مسئول پاسخگويی به اخبار نگران کننده ای که در مورد مسائل جاری می رسد نمی داند. به هر حال بازگشايی مجدد کهريزک تحت پوشش يک نام ديگر، به نوعی اعلام خطر محسوب می شود که مسئولان پيش از بروز بحرانی مشابه رسوايی کهريزک بايد در صدد پيگيری بر آيند و اميدوارم که مجلس شورای اسلامی نيز به زودی کميته ديگری برای تحقيق و تفحص در زمينه بازگشايی مجدد کهريزک تشکيل داده و موضوع را به صورت جدی در دستور کار قرار دهد.



ـ مگر در موارد گذشته که مجلس کميته تحقيق و تفحص در مورد نحوه بازجويی ها و نگهداری زندانيان در بازداشتگاهها تشکيل داده بود به نتيجه مشخصی منتهی شده است؟



دغدغه اصلی همين است که در موارد گذشته کسانی چون علاءالدين بروجردی به عنوان نماينده ويژه مجلس روانه بازداشتگاهها و زندان ها شده بودند که متاسفانه واقعيت تاسف برانگيز وضعيت زندان ها را کاملا وارونه جلوه می دادند. به عنوان مثال آقای بروجردی در همان جريان تحقيق از زندان ها، گفته بودند آقای ابطحی در يک سلول پنجاه متری مجهز نگهداری می شد و همه چيز کاملا منطبق بر قانون بوده است. در حالی که در همان زمان و پس از آزادی ام از زندان، آقای بروجردی به ديدار پدرم آمده بودند که بنده همآنجا به ايشان گفتم اگر شما وضعيت و نحوه نگهداری آقای ابطحی را منعکس کرده ايد من هم يکی ديگر از زندانيان هستم که گزارش واقعی را در اختيار شما قرار می دهم و شما به عنوان يک نماينده مسئول وظيفه داريد اخبار بنده را هم منعکس کنيد که در يک سلول شش متری با وضعيت اسف باری که حتی گردش شب و روز هم در آن سلول مشخص نبود، نگهداری می شدم، در مدت بازداشت حتی يک روز هم از هواخوری که جزء شرايط اوليه نگهداری زندانی محسوب می شود بهره مند نبوده ام. آقای بروجردی هيچ جوابی به بنده ندادند. لذا اگر قرار باشد بار ديگر کسانی چون بروجردی در مورد آغاز به کار مجدد کهريزک تحقيق و تفحص کنند نمی توان اميد چندانی به گزارش مجلس داشت.



در مورد کسانی چون سعيد مرتضوی که اشاره کرديد به عنوان متهمان اصلی کهريزک محسوب می شوند مدتی است هيچ خبری منتشر نمی شود، شما می دانيد ايشان در حال حاضر کجا هستند و چه می کنند؟



ايشان پس از آنکه به عنوان معاونت دادستان کل کشور منصوب شدند، در يک اتاق کوچک و تقريبا در انزوا قرار گرفته اند. ديگر از آن اتاق کار بزرگ و سر و صداهای گذشته ايشان خبری نسيت اما ظاهرا خود آقای مرتضوی از اين انزوا استقبال می کند تا خيلی سر زبان ها نباشد چرا که می داند با قرار گرفتن در صدر خبرها بايد در مورد آنچه در کهريزک بر جوانان اين کشور رفته است خود او نيز پاسخگو باشد.



فکر می کنيد دستگاه قضايی به اتهامات سعيد مرتضوی هم رسيدگی کند يا پرونده کهريزک به ماجرای اعدام همان چندنفری که اعلام کرده اند ختم شود؟



اگر کسانی در پرونده ايشان اعمال نفوذ نکنند بايد خود آقای مرتضوی نيز در کنار ساير متهمان بازخواست و مورد مواخذه قرار گيرد اما متاسفانه دستگاه قضايی ما يک دستگاه مستقل نيست و بررسی پرونده کسی که پيش از اين در جايگاه دادستانی بوده است نيز چندان آسان نيست. قضات تحت فشارهای زيادی هستند تا آنجا که اگر بگويم دادگاه متهمان کهريزک و صدور احکام برای آنها هم فرمايشی است شايد چندان بيراه نگفته باشم.



به عنوان سوال آخر؛ آيا خود شما از افشای آغاز به کار دوباره بازداشتگاه کهريزک نگران نيستيد و آيا با شما تماسی از جانب مسولان امنيتی کشور گرفته نشده است تا شما را تحت فشار قرار دهند که در اين زمينه ديگر مطلب ننويسيد و يا مصاحبه ای انجام ندهيد؟


فشاری که بر روی زندگی شخصی من است چنان رنج آور است که حتی بچه های من هم گاهی اصرار می کنند تا پدرشان ديگر ننويسد و در معرض خطر دوباره بازداشت و زندان قرار نگيرد. پس همين نا امنی ها و فشارهای اقتصادی که ناشی از ايجاد محدوديت کامل در کار انتشارات من است، به اندازه کافی شکننده هست. همين که يک بچه از اينکه پدرش به يک مقام قضايی نامه بنويسد که هيچ کار غيرقانونی هم نيست، احساس نا امنی و نگرانی می کند به اندازه کافی می تواند مرا تحت فشار قرار دهد. اين روزها اين احساس نا امنی در همه جای کشور هست. ما ملت طنز پردازی داريم اما مردم ما اين روزها در کوچه و خيابان، حتی از يک شوخی ساده هم می ترسند، اين فضای ناامنی در زمان شاه هم وجود نداشت اما نمی شود در برابر همه چيز سکوت کرد.



با تشکر از شما


16 اردیبهشت 1389 09:29
Balatarin.
Read more!

پايدارى خانواده هاى زندانيان در مقابل اوين نظام را مجبور به آزادى چند زندانى دربند كرد

آژانس ايران خبر: نواده هاى زندانيان سياسى شب 14 ارديبشهت مثل شب هاى ديگر جلوى زندان اوين در انتظار آزادى عزيزانشان لحظه شمارى ميكردند . خانواده هاى زندانيان با انداختن زير انداز همگى بر روى زمين سرد ، يك شب ديگر را به انتظار مى گذراندند . يك زندانى 20 ساله كه 10 تير به اتهام واهى در بازداشت بسر ميبرد قرار بود كه آزاد شود , آثار تحمل فشار روحى در چهره پدر و مادر اين جوان به خوبى مشهود بود .
علت تاخير آزادى اين جوان تنها بدليل شركت نكردن او دراعترافات تلويزيونى بودكه با شجاعت آنرا نپذيرفته بود .
وقتی اين زندانى از درب اوين خارج شد چنان شور وشادی حاکم شد که وصف ناپذير بود و,پايين پله ها اين حاميان مادران عزادار بودند که با کف وسوت زدن به خانواده ها انرژی ميدادند وحسام را همراهی ميکردند. . بعد از او جوان ديگرى حدودا 22 ساله آزاد شد که اتهام او داشتن چند عکس از تظاهرات بود که حدود 10 ماه در بازداشت به سر برد
دخترجوان ديگر زندانى سوم بود كه از بند آزاد شد ,مادر پا به سن گذاشته اش به همراه برادرش برای آزاديش لحظه شماری ميکردند وقتی او آزاد شد اشک در چشمان برادر ومادرش جاری شد و مادرش بسيار خوشحال بود.
صحنه ها براى حاضرين بسيار منقلب كننده بود ,با آزادى آنها همه حاضران بهمراه خانواده زندانيان آزاده شده غرق شادى مى شدند ، گويى كه عضو خانواده خودشان آزاد شده است ،و بدين گونه خانواده هاى زندانيان در درد و غم و شادى يكديگر شريك ميشوند. به اميد فرا رسيدن روزى كه تمامى زندانيان دربند به آغوش خانواده هاى خود بازگردند.
كانون حمايت از خانوده هاى جانباختگان و بازداشتى ها
.
Read more!

تظاهرات اعتراضی در برابر سفارت ايران در کابل

صدها نفر در کابل در برابر سفارت ايران دست به تظاهرات اعتراضی زده و عليه اقدامات دولت ايران شعار داده اند.

روز پنجشنبه، 16 ثور/ارديبهشت (6 مه) برای دومين بار در يک هفته اخير، گروهی از شهروندان افغانستان با اجتماع در برابر سفارت ايران در کابل آنچه را که بدرفتاری حکومت ايران با پناهجويان افغان در آن کشور می دانند مورد انتقاد قرار داده اند.

تظاهرکنندگان شعارهای تندی عليه ايران سر دادند و از مقامات دولتی ايران خواستند تا "اعدام" پناهجويان افغان را متوقف کنند.

هفته گذشته نيز گروهی از شهروندان افغانستان با برپايی تظاهراتی در برابر سفارت ايران در کابل، به دادن شعارهايی عليه دولت ايران مبادرت کرده بودند.

تظاهرکنندگان در روز پنجشنبه که شمار قابل توجهی زن نيز در ميان آنان ديده می شدند، در شعارهای خود "استبداد، چه در کابل، چه در تهران" را محکوم کردند. تظاهرکنندگان در روز پنجشنبه که شمار قابل توجهی زن نيز در ميان آنان ديده می شدند، در شعارهای خود "استبداد، چه در کابل، چه در تهران" را محکوم کردند.

در اين تظاهرات، تصاوير مقامات ايرانی به آتش کشيده شد و در چند مورد، بين تظاهرکنندگان و ماموران انتظامی اطراف سفارت درگيری های مختصری روی داد.

اعتراض در افغانستان عليه دولت ايران اعتراضها پس از آن شدت آغاز شد که گزارشهايی در مورد اعدام شماری از پناهجويان افغان در ايران انتشار يافت.

هنوز دولت ايران در مورد اين اعدام ها اظهار نظری نکرده، اما دولت افغانستان گفته است که که شش نفر از پناهجويان افغان اخيرا در ايران اعدام شده اند.

در همانحال، برخی از اعضای مجلس نمايندگان افغانستان آمار اعدام شدگان افغان در ايران را به مراتب بيشتر از اين خوانده اند.

سفارت افغانستان در تهران مشخص نکرده است که آيا در مورد بازداشت، تشکيل پرونده، محاکمه و مجازات شهروندان آن کشور در ايران اطلاعاتی دريافت می کرده و آيا امکان ارائه خدمات کنسولی به متهمان، از جمله اعزام نماينده به جلسات محاکمه را داشته است يا نه.

پس از تظاهرات هفته پيش در کابل، وزارت امور خارجه ايران با احضار کاردار سفارت افغانستان در تهران، نسبت به آنچه که "تحرکات مشکوک" عليه ايران در افغانستان می خواند رسما اعتراض کرد.

به گزارش وزارت خارجه ايران، مديرکل آسيای غربی اين وزارتخانه در ملاقات با کاردار سفارت افغانستان، تحرکات اخير عليه ايران در افغانستان را "مشکوک" دانست و "نسبت به اظهارات غيرسازنده برخی مسئولان افغان که استناد به اخبار بنگاه های دروغ پراکنی صورت گرفته است، ابراز نگرانی کرد."

راديو دولتی ايران با پخش اين گزارش افزوده است که اخيرا برخی از مطبوعات افغانستان با استناد به "اخبار اغراق آميز، جعلی و بی پايه و اساس" درباره برخورد با آوارگان افغان مقيم ايران، عليه کشورمان جنجال رسانه ای به راه انداخته اند."

در مقابل، وزارت خارجه افغانستان اخيرا اعلام کرد که نسبت به چگونگی برگزاری جلسات دادگاه و روند رسيدگی قضايی به پرونده متهمان افغان در ايران نگران است.

مقامات افغان گفته اند تحقيق خواهند کرد تا اطمينان يابند روند محاکمه متهمان افغان عادلانه و منطبق با قواعد دادرسی بوده است.

اتهام بيشتر افغانهايی که در ايران زندانی هستند به موضوع قاچاق مواد مخدر ارتباط دارد.

وزارت خارجه افغانستان می گويد ايران و افغانستان توافق نامه ای را امضا کرده اند که بر اساس، هر يک از دو طرف ملزم شده است طرف ديگر را از اجرای احکام قضايی عليه شهروندان آن آگاه سازد.

16 اردیبهشت 1389 17:09
Balatarin.
Read more!